PUBG Lite vine pe PC

După ce PUBG Corporation a lansat recent PUBG Lite pentru dispozitivele mobile, se pare că producătorii vor sa lanseze o versiune la fel de prietenoasă a jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds și pentru PC.

Mai exact, PUBG Lite este o versiune mai simplă a celebrului joc PlayerUnknown’s Battlegrounds, având cerințe mai modeste. Astfel, PUBG Lite se adresează celor cu PC-uri nu foarte perfomante sau chiar și celor care folosesc laptop-uri. Cerințele pentru PUBG Lite sunt afișate în imaginea de mai jos

Pentru dezvoltarea jocului PUBG Lite, se va ocupa o echipă diferită față de cea care stă în spatele jocului principal PlayerUnknown’s Battlegrounds, care se va axa numai pe dezvoltarea și crearea de conținut exclusiv pentru PUBG Lite. Mai mult, spre deosebire de jocul principal, PUBG Lite urmează să fie lansat în regim Free-To-Play.

Momentan jocul se află în versiune Beta, dar care, deocamdată este disponibilă doar in Tailanda. Acesta oferă (cel puțin momentan) doar harta Erangel și modul de joc TPP în variantele Solo/Duo sau Squad.

Pentru mai multe detalii despre lansarea acestei versiuni a jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds puteți vizita site-ul oficial PUBG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *