Xbox promite ceva măreț la E3 2019

Cei de la Microsoft își doresc ca evenimentul E3 din acest an să fie unul măreț pentru ei. Phill Spencer a declarat recent că evenimentul E3 va fi așa cum nu a mai fost niciodată până acum pentru Xbox. Cel mai probabil unul dintre motive ar fi faptul că cei de la Sony nu vor fi prezenți cu PlayStation la eveniment în acest an, iar Microsoft vrea să profite de această oportunitate.

Spencer a declarat că au purtat o discuție internă la nivel de companie, care avea ca subiect principal evenimentul E3 din acest an.

În cadrul acestei discuții s-a pus problema dacă ar trebui să ofere ceva măreț sau să „salveze” niște bănuți. Desigur, s-a decis că nu vor salva niciun ban și vor face ceea ce au de făcut pentru ca acest an la E3 „să fie unul cu adevărat deosebit pentru Xbox”.

Spencer a ezitat în a oferi detalii despre ceea ce Microsoft a pregătit pentru E3, dar a declarat că „este ceva grozav”.

Evenimentul E3 din acest an are loc în perioada 11-13 iunie, în Los Angeles. Așteptăm să vedem ce au pregătit atât cei de la Microsoft, cât și ceilalți participanți pentru acest eveniment important din lumea gaming-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *