FIFA 19 are o copertă nouă

Cei de la Ea Sports au făcut un update jocului FIFA 19, care a primit o copertă nouă, iar, din câte se pare, în urma acestui update Cristiano Ronaldo nu mai apare nici pe copertă, cât nici în meniul jocului.

Dacă timp de 5 luni de la lansare starul celor de la Juventus era peste tot în joc, acum pe coperta jocului acesta a fost înlocuit cu colegul lui, Paulo Dybala, starul Brazilian Neymar și Kevin de Bryune de la Manchester City.

Iată cum arată după 5 luni coperta jocului:

2

În pagina de login a jocului avem prezentat același trio care este prezent si pe noua copertă a jocului, iar odată intrați în joc, o avem prezentată pe jucătoarea americană de fotbal feminin, Alex Morgan.

3

4

Din câte se pare, EA a luat această decizie datorită faptului că starul portughez a fost implicat în ultimele luni într-un scandal de viol. În octombrie 2018, EA Sports s-au arătat îngrijorați de această situație și au monitorizat cazul îndeaproape.

Luna trecută, poliția din Las Vegas a trimis o citație în Italia în care i se cerea starului portughez să prezinte o mostră a ADN-ului.