Fallout 76 va primi conținut gratuit tot anul acesta

Toată lumea știe deja că Fallout 76 a dezamăgit fanii prin experiența de joc neplăcută din cauza faptului că lumea de joc este una cât se poate de golașă, NPC-uri și activități insuficiente, ca să nu mai vorbim și despre problemele de optimizare ale jocului.

Totuși un lucru bun este faptul că Bethesda își asumă aceste greșeli, dorind să depășească media notelor de la review-urile primite (conform Metacritic media ar fi doar 53).

Astfel, producătorii jocului doresc să ofere conținut suplimentar pentru Fallout 76, prin trei update-uri imense, oferite pe parcursul acestui an, care vor îmbunătății calitatea jocului și vor adăuga conținut suplimentar, gratuit.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1541/18867/17888929/3/fallout-76-2019-roadmap.png


Primul update va fi Wild Appalachia, care va fi lansat în data de 12 martie. Acesta va oferi jucătorilor quest-uri noi, dar și experiențe noi de joc: posibilitatea de a-ți decora C.A.M.P.-ul, un vânzător de mărfuri legendar, posibilitatea de a-ți crea propriul automat de vânzare, în care poți să îți vinzi diverse item-uri la prețuri pe care tu le stabilești, un mod de joc Survival (unde accentul va fi pus mai mult pe PVP), posibilitatea să îți distilezi băuturile alcoolice și un event sezonier, numit Fasnacht Parade.

În vară este așteptat cel de-al doilea update, numit Nuclear Winter, care va aduce încă un mod nou de joc, care va avea același nume ca și update-ul. Acest mod de joc va schimba în totalitate regulile și organizarea mediului înconjurător. De asemenea, acest update aduce noi raid-uri în Vault 96 și 94, dar și posibilitatea ca jucătorii să ajungă la statutul de Legendar, având astfel posibilitatea de a debloca un set nou de abilități. Pentru a putea ajunge la statutul de Legendar, jucătorii vor trebui să depășească nivelul 50.

Fallout 76


Ultimul update, numit Wastelanders, va fi lansat în toamnă, care va fi cea mai mare dintre aceste actualizări ale jocului. Producătorii jocului vor ca, cu acest update, jocul să primească un nou questline principal, event-uri noi, mecanica jocului se dorește a fi îmbunătățită și, bineînțeles, multe lucruri noi pe care producătorul nu le-a făcut publice până în acest moment.